De Kerkestraat is een keurige straat

Ma heeft pa eindelijk zover gekregen dat zij verhuist zijn naar een keurige straat. Maar als zij nu ook nog een auto wil hebben gaat ze een stapje te ver. Zij wil het geld zelf verdienen door 2 dames in de kost te nemen.
Het seizoen zit er weer op. We kunnen terugkijken op 5 geweldige uitvoeringen die voor veel plezier en vermaakt gezorgd hebben. In de eerste instantie waren er 4 avonden gepland maar gezien we voor de eerste uitvoering al bijna voor alle 4 geheel uitverkocht waren hebben we vrij snel besloten een 5de keer te gaan spelen. Ook deze was geheel uitverkocht.
Dit seizoen zagen we debutante Marjan Dreves haar rol als Josien geweldig vertolken en hebben we met haar komst een waardevolle aanvulling gevonden bij de dames.
Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Erik Lindeboom. Erik heeft met veel toewijding 20 jaar lang diverse rollen gespeeld, zich vermoeid met de decorbouw, licht en geluid en niet te vergeten de borden plaatsen samen met Hendrik.
Met een passend cadeau en onder luid applaus hebben we Erik uitgezwaaid.

Eerste uitvoering op 29 januari

Gisteravond de aftrap van de eerste uitvoering in een volledig uitverkochte zaal De Overkant. Tweehonderd mensen hebben genoten van een geweldige uitvoering en debutante Marjan heeft haar rol vol verve vertolkt. Ook de andere spelers lieten zich van hun beste kant zien. Nog 3 uitvoeringen te gaan. Hieronder enkele foto’s om even de sfeer te proeven.

Vandaag is het zover, de eerste uitvoering komt eraan. De generale repetitie ging op een paar kleine haperingen na prima, de regisseuse zat er dan ook relaxed naar te kijken. Wij wensen iedereen die komt veel kijkplezier toe.

De toneelspelers zijn alweer druk aan het oefenen voor het toneelstuk eind janurari 2016. Het stuk heet – De Kerkestraat is een keurige straat. Blijspel in 3 bedrijven, geschreven door J. Hemmink – Kamp.

Ma heeft pa eindelijk zover gekregen dat zij verhuist zijn naar een keurige straat. Maar als zij nu ook nog een auto wil hebben gaat ze een stapje te ver. Zij wil het geld zelf verdienen door 2 dames in de kost te nemen. Pa heeft twee joviale vismaten die hem niet in de steek laten. De uitvoeringsdatums zijn: Vrijdag 29, zaterdag 30 januari en vrijdag 5 en zaterdag 6 februari.