De onbetaalbare loodgieter

Tussen Ria en Pim wil het al een hele tijd niet meer lukken, tot ergernis van dochter Petra. Ze ergert zich mateloos aan de arrogante houding van Pim, die meent dat ze niet zonder hem kan. Wanneer Pim op zakenreis moet is ze vastbesloten om haar onafhankelijkheid te bewijzen.

Inhoudelijk

Stonden vorig jaar de spelers met regelmaat op de schaats en was het oefenen hierdoor wel eens wat lastig, hoe anders is het dit jaar. Met 7 á 8 graden boven nul en veel water van boven valt er niet te schaatsen maar wél te oefenen en dat komt goed uit.

Toneelvereniging De Kleine Kunst voert voor u op “De onbetaalbare loodgieter”. Dit  is een klucht geschreven door Hans van Wijngaarden in drie bedrijven. Tussen Ria en Pim wil het al een hele tijd niet meer lukken, tot ergernis van dochter Petra. Ze maken om het minste ruzie en Ria is prikkelbaar en hopeloos onredelijk. Daarnaast ergert ze zich mateloos aan de arrogante huiding van Pim, die meent dat ze niet zonder hem kan. Wanneer Pim op zakenreis moet is ze vastbesloten om haar onafhankelijkheid te bewijzen. Maar Pim is nog geen vijf minuten de deur uit of oom Dirk uit Australië staat al op de stoep met broer en zus.

Oom Dirk wenst, reeds bij zijn leven, zijn kapitaal te verdelen onder zijn familie. Degene die het meest van hem weet krijgt ook het meest, maar Ria weet werkelijk niets van hem en wenste dat Pim terug was. Als even later de loodgieter binnen komt en dat is me een figuur, denkt Ria dat al haar problemen van de baan zijn. Zal zij de familie om de tuin kunnen leiden en zo haar deel van de erfenis opstrijken?

We hebben een paar foto’s voor u van een repetitie avond, met een gebruikelijke warme hap om de inwendige mens te versterken.

“De Kleine Kunst” bedankt het publiek

Zaterdag speelde de toneelvereniging “De Kleine Kunst” de laatste van 4 uitvoeringen van de klucht “De onbetaalbare Loodgieter”. Voor wederom een uitverkochte zaal lieten de spelers nog eenmaal van hun beste kant zien en gingen tot het uiterste. Dit werd zéér gewaardeerd door het publiek. Hiermee werd het toneelseizoen voor “De Kleine Kunst” afgesloten. Met grote tevredenheid kijken de spelers terug op de afgelopen periode. Met name in de voorbereiding werd er volop genoten van de vele kolderieke sketches die de revue passeerden. Via deze weg willen de spelers van “De Kleine Kunst” iedereen bedanken, met namen het in grote getale opgekomen publiek. Wij hopen dat u allen genoten heeft en begroeten u graag weer in het nieuwe seizoen.