‘t zit in de zenen

‘t Is een dikke bende in’t streekziekenhuus Kloetenberg. De vergeetachtige Dokter Hospers gaat bijna met pensioen, maar moet eerst nog even een opvolger inwerken. Door een wisseling en een paar vreemde patiënten ontstaan er idiote verwikkelingen en krankzinnige situaties. De twee doortastende verpleegsters proberen de boel te redden, maar of dit ook gaat lukken?

Dit jaar hebben we drie debutanten. Jose, Gert en Arno heel veel succes en speelplezier gewenst.

RESERVEREN

Op de laatste twee avonden werd één van de leden, Rita Ekkelenkamp. in het zonnetje gezet. Rita heeft aangegeven om te stoppen met spelen. Zij was reeds lid sinds 1985 en heeft vele jaren schitterende rollen neergezet. met haar typerende stem en geweldig acteertalent zal de vereniging, maar ook het publiek een uniek toneelspeelster gaan missen. Rita en haar man Johan werden na een speech verrast met een dinerbon en een mooi bierpakket.

.

Hendrik Bekedam in het zonnetje gezet.

Vanavond hebben we afscheid genomen van Hendrik Bekedam. Hendrik was 35 jaar actief binnen de vereniging. Hij was de voorzitter, de ontwerper van de fantastische affiches en flyers die ieder jaar overal hangen en hij heeft zelf ook nog 30 jaar gespeeld. Met pijn in het hart nemen we afscheid maar respecteren zijn keus. Hendrik en Marian hebben we verrast met een mooie dinerbon en een grote bos bloemen. Bedankt!

De spelers van 2023:

Rita Ekkelenkamp

Andre Mars

Jan Holasappel

Klaske Buitenhuis

Berry Pannen

Ria Land

Arno Sandink

Jose de Ruiter

Gert Kasper

Regie: Hans Kampman

Alle vrijwilligers hartelijk bedankt voor jullie inzet.