Vrömde Vogels

Het is een stuk in drie bedrijven wat de beslommeringen van een alternatief biologisch hotel weergeeft. Het hotel is pas geopend en goed personeel ligt niet zomaar voor het oprapen. Men neemt het dus niet zo nauw met wie men aanneemt.

Inhoudelijk

Ook in 2013 gaat de toneelvereniging weer voor een stuk entertainment van de bovenste plank. Dit keer staat het blijspel “Vrömde vogels” van Jannes Bennen op de rol. Een stuk in drie bedrijven wat de beslommeringen van een alternatief biologisch hotel weergeeft.
Het hotel is pas geopend en goed personeel ligt niet zomaar voor het oprapen. Men neemt het dus niet zo nauw met wie men aanneemt. Nu wil het toeval ook nog eens dat er een congres in de buurt is waar nogal vreemde kostgangers op af komen, die hun intrekt hebben genomen in het hotel. Daarnaast moeten natuurlijk de biologische voorraden op peil worden gehouden waarbij de Keuringsdienst van Waren een oogje in het zeil houdt wat niet altijd gewenst is. En ook de reguliere hotelgasten laten zich niet onbetuigd. De onervaren dienstmeid heeft de handen vol aan alle gasten.
Kortom, de elf spelers halen het uiterste uit de kast om u van een zeer vermakelijk stukje toneel te laten genieten.

In de media

Jubilaris in het zonnetje gezet. (vrijdag 8 februari)
Dalfsennet nieuws